Project X

Ik wil verdergaan waar de yoga ophoudt.

Na de yogalessen had ik een onaf gevoel: het innerlijk proces is na een uur yoga&meditatie maar net op gang gebracht. Je hebt je lichaam en geest eindelijk in de laagste versnelling gebracht en nu komen de inzichten en goede gesprekken naar boven borrelen.

De druk is van de pan en je kan even jezelf zijn in goed gezelschap. En elke les begin ik weer van voor af aan, terwijl je juist na de yoga echt met jezelf aan de slag kan. En je eindelijk de rust hebt om naar jezelf te kijken en je jezelf vragen te stellen: waar ben ik mee bezig, en zit ik nog op het juiste pad?

Daarom start ik PROJECT X voor GENERATIE Y: de diepte in.

projectx

Een plek waar jij echt jezelf kan zijn, samen met anderen.

Daarom ben ik gaan schrijven, praten en denken en in korte tijd had ik samen met aantal ervaren mensen op het gebied van energiewerk, yoga en psychologie een nieuw format bedacht voor een cursus, waarin we maandelijks de diepte in gaan.

Deze cursus ga ik testen met een pilotgroep (generatie Y), daarom heet het nu nog ‘project x’ en hou ik nog even ‘geheim’ tot het programma helemaal is afgelopen in juni 2014.

 

Als je dit nog zit te lezen, ben je waarschijnlijk heel nieuwsgierig, of getriggerd, dus lees vooral rustig door, want mijn vraag aan jou is:

Wil jij de diepte in?

Een veilige plek om aan jezelf te werken?

De tijd om je persoonlijke doelen te werken?

Een moment van reflectie en aandacht?

Stilstaan in de storm?

En dat allemaal in verbinding  met andere mensen, die begrijpen waar jij mee bezig bent?

Kan jij stilstaan in de storm?

Wil jij stilstaan in de storm?

 

 

Wij bieden maandelijkse verdieping: een manier om jezelf direct te helpen, waarin jij je eigen guru, genezer en coach  bent, maar ook die van je medecursisten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leg je leven voor anker

Meer weten?

Neem via het formulier contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met Chiara, dat kan in De Lindewei op woensdagmiddag (vanaf 11 uur na de yogales van woensdagochtend) en op maandag (tot 16 uur) en duurt ongeveer 60 minuten.

Meld je aan voor de pilotgroep en doe mee voor een gereduceerd tarief, alleen mogelijk in 2014! Er is plek voor maximaal 8 personen per groep.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *