Partners

Martin Verweij

Martin-verweij-portretTalentontwikkelaar – Doelgericht – Betrokken – Concreet

Martin Verweij is de oprichter van Be The Change. Dat bestaat uit van een inspirerend netwerk van ervaren trainers en coaches, met een gemeenschappelijke visie en aanpak.


Verbindend leiderschap leidt tot betere samenwerking en tot meer succes en plezier in het werk

Martin is coach/trainer van managers, professionals en teams. Een ervaren consultant met helicopterview en goed thuis in veranderingsprocessen. Met hart voor de mens en met een sterke focus op concreet gedrag en tastbaar resultaat

Met een studie psychologie als achtergrond beschikt hij over ruim 25 jaar ervaring in, met name, de zakelijke dienstverlening. In functies als accountmanager, P&O, lijnmanager, projectleider, MD-manager, coach en trainer. Hij is gecertificeerd loopbaanadviseur en RET-practitioner. Lid NOBCO en NOLOC. Sinds 2005 werkt hij vanuit zijn eigen bureau Be The Change.

Waarom Personal coaching?

handreiking-1

Coaching is een van de meest effectieve manieren om een gewenste verandering tot stand te brengen. Bij iedereen spelen er issues die om extra aandacht en diepgang vergen.

Denk bijvoorbeeld aan: het ontwikkelen van een competentie. Een loopbaankeuze. De eerste honderd dagen in een nieuwe baan. Of aan zaken die het functioneren in het werk belemmeren, zoals stressklachten of dreigend verlies van werk.

 

Ook inzetbaar voor:

  • Personal Coach
  • Teamcoaching
  • Management Development
  • Loopbaancoaching
  • Persoonlijk leiderschap
  • Talent onwikkeling

Meer weten over Be The Change coaching en training?

 

martin.verweij@bethechange.nl

www.bethechange.nl

http://nl.linkedin.com/in/martinjverweij

 

Tjebbe Westendorp

Mijn missie is om vanuit liefde en intuitieve afstemming anderen aan te moedigen en te helpen om via zuiverheid, onverschrokken zelfontplooing en creativiteit (kundalini!) voluit te leven.

Tjebbe Westendorp – Dhyan Singh (1966) is yogaleraar, psycholoog en healer.

Ik heb velen mogen begeleiden in een context van heling en groei en voel mij als een vis in het water in het veld van energiewerk en healing. Ik wordt er blij van als ik dat kan delen met anderen.

Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit gericht. Daarna ontdekte ik Kundalini Yoga en dat voelde als thuiskomen. Ik was er direct verliefd op en begon de lerarenopleiding. Verder deed ik trainingen bij Ad Stemerding (spirituele therapie) in Alandi Retreat Site. Ik deed de Reading Jaar Opleiding bij Jacqueline Wolvetang in 2013 en momenteel volg ik de opleiding Sat Nam Rasayan, healing dmv Meditatie.


Info en afspraak maken?

Neem gerust contact op met je vragen: Tjebbe Westendorp – 06 2006 88 99 – info@delindewei.nl www.delindewei.nl

 

Nick van ’t End

Nick heeft een zwaar pad af moeten leggen om bij zijn eigen essentie te kunnen komen, door veel harde levenslessen was hij compleet afgesneden van zijn gevoelenswereld en had hij sterke middelen nodig om weer tot zichzelf te komen. Mede door middel van ayahuasca, Sjamanisme en alleen zijn in de natuur heeft hij deze doorbraken weten te bewerkstelligen.

‘Ik ben Holistic Therapeut, Personal Trainer, Docent en Healing Coach / breath worker. Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart te laten leven in plaats van het hoofd. Aan de hand van verschillende healing methodes die ik samenbreng in een creatieve fusie, voor diepgaande healing en bewustwording. Mijn kracht is om een onvoorwaardelijke ruimte te creëren zodat jij je veilig voelt bij mij en we met elkaar tot jouw kern kunnen komen. Ik durf samen met jou daarheen te gaan waar het echt om draait, jouw kern, jouw essentie. ‘
www.healingcoach.nu