Yogales

Mijn yogalessen en workshops zijn speciaal voor jonge volwassenen tussen de 16-36 jaar: Young Adults. De generatie die nu bezig is hun leven vorm te geven, studeren, hun droombaan zoeken etc. Een fase van je leven waarin er veel gebeurt en verandert, en waar je de basis legt voor je toekomst.

Ik doe dit bewust omdat er in Leiden bijna geen yogastudio’s zijn waar er aandacht is aan deze groep mensen en ik weet hoe hard jij het nodig hebt! (zie deze pagina voor mijn motivatie)

Val je niet onder in deze categorie maar spreekt mijn manier van lesgeven je aan, dan ben je uiteraard van harte welkom in De Lindewei, waar er ook andere workshops en yogalessen worden gegeven (www.delindewei.nl) door mijn gewaardeerde collega’s.

Geef je op via het formulier en ik neem contact met je op, je bent elk moment van het jaar welkom om te starten met yoga.

 

 

Lopende yogalessen:

 

Maandagochtend 10.30 – 11.30 

Woensdagavond 20.00-21.15  

 

SIGN UP HERE

Feestdagen&Vakanties

In principe geef ik altijd les, zowel of officiele als niet-officiele feestdagen, WK of zomervakantie. Ik zorg meestal voor een vervanger en ik stem af met de groep, wie er graag yogales wil. Je kan er dus vanuit gaan dat er altijd les is, tenzij ik dat van te voren aangeef via de FB-groep, email of via de groepslessen.

Les gemist?

Geen probleem! Je kan je yogales 2 x per 10rittenkaart inhalen op een andere dag of bij mijn collega Tjebbe Westendorp, die geeft les op maandag 19.30 uur, dinsdag 19.30 uur en donderdag 21 uur. Zie zijn website en actuele lesrooster op www.delindewei.nl

Proefles yoga

Een proefles is altijd handig om erachter te komen of deze yogavorm echt wat voor je is, of je de groep prettig vind of mijn manier van lesgeven.

Mijn ervaring is dat er vele soorten yoga zijn, maar nog meer soorten docenten!

Elke docent heeft zijn eigen stijl en na een proefles weet je of je je kunt ontspannen bij iemand of niet. Het gaat bij een yogales om hoe jij je voelt.

Graag minimaal 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.

 

Gratis yogaspreekuur

Spannend! Je wilt beginnen met yoga, meditatie, yogacoaching of je bent al een tijdje bezig met de lessen, maar je hebt wat vragen die je tijdens de les liever niet stelt of wat tijd voor nodig hebt zonder andere mensen om je heen. Kom dan naar het yogaspreekuur, elke maandag tot 16 uur (aansluitend een yogales meepakken is een goede combinatie) of een ander moment in overleg.

Tijd: 30-40 minuten per persoon, eenmalig.

Aanmelden: chiara@guruaanhuis.nl

Kosten: Een like op mijn facebookpagina

 

One comment

  1. Denise Deforche schreef:

    Hi! Ik heb vroegee yoga gedaan (wat ik super leuk vond) maar ik deed het nooit consistently. Ik wil yoga en meditatie regelmatig beginnen te doen omdat ik voel dat mijn leven niet in balans is. I also want to algin my chakras to fix the instability mentally and spiritually in my life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *